Založení palírny Seychelská palírna Trois Frères byla založena v roce 2002 bratry Richardem a Bernardem d’Offayovými. Vizí obou bratrů bylo nabídnout Seychelanům rumy nadprůměrné kvality. Rumy, ve kterých budou moci využít originálního receptu svého dědečka a konečně tak naplnit jeho dávný sen o vlastní palírně. Tento tmavý rum se specifickou příchutí karamelu a jemné chuti vanilky místní zcela učaroval a dodnes zůstává nejoblíbenějším alkoholickým nápojem na celých ostrovech. Rozšíření rodiny Takamaka rumů Po velikém úspěchu Takamaka Bay Dark Rumu bylo rozšíření nabídky o další produkty logickým a vítaným krokem. Takamaka Bay White Rum, Takamaka Bay Coco Rum a dokonce i Takamaka Bay Vodka (k naší škodě neurčená pro vývoz a tudíž k dispozici pouze na Seychelských ostrovech) byly přidány do rodiny Takamaka. Po nich byla škála produktů doplněna o prémiovou řadu St. André složenou z tmavého osmiletého St. André 8 year old Rum a bílého St. André Vesou Rum. Oba rumy dělají palírně Trois Frères čest na mezinárodních soutěžích v kvalitě rumů, kde sbírají ocenění za kvalitu. Mise palírny Trois Frères Produkovat nejlepší rum z oblasti Indického oceánu a oslavit tak dědictví a tradici Seychelských ostrovů. |
|||||
Třtina | Kvašení | Destilace | Zrání | ||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |